tisdag 23 oktober 2012

En sån där aspiedag..

En sån dag var det idag.

En riktig aspiedag.

Trött när jag vaknade. In till läkare (äntligen!), och sen inte hinna med tåget hem så jag fick vänta längre än jag planerat. Hade tänkt åka hem emellan och sen in igen för att möta sambo för handling.
Passade på att gå förbi psykiatrin för att få ut mitt papper om att jag är duglig till körkort. Där blev de bara förvirrade och förstod inte alls vad jag menade.. förklarade flera gånger på olika sätt, men damen i kassan bara upprepade sig.. Tills slut märkte hon nog att jag började bli lite frustrerad. (Något!?) Så hon pratade med läkaren som hade skrivit pappret, som de hävdade bara var en konsult, och som sen skulle skickas till allmänläkare och att DE skulle skriva intyget. Vilket inte alls är vad det står att det ska vara, i papprena jag fick från transportstyrelsen.. Och iom att vårdcentralen kontaktade mig och meddelade att läkaren jag varit hos först, som ansåg att de skulle kalla tillbaka mig när psykiatripappret var ordnat, och för att sen fixa syn, hade haft fel.. Det gör de inte på VC. Det måste man göra hos optikern. Så den tiden blev inställd. Alltså, fick jag inget papper alls?
Efter mycket om och men så skulle de iaf fixa ett och skicka hem till mig.. Pust.

På väg därifrån så kände jag mig illamående och tårögd. Något som kan hända om jag blir för stressad. I normala fall klarar jag en sån här sak. Men flytten samtidigt gör nog att jag är lite lagom stresskänslig just nu..
1 vecka kvar bara nu.

3 kommentarer:

  1. Tack, ja det är helt klart intressant. Ha en fortsatt fin kväll

    SvaraRadera
  2. Eller är det AS-draget "nån-jävel-ändrade-mina-planer" som gör dig tårögd?
    Du hade räknat med att få ut pappret, och dessutom hade du tänkt vidare i flera steg vad som skulle hända sen. Nu blev inget av det verklighet just nu och sånt kan driva en Aspie till tårar.

    Kram
    Tina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja så kan det nog faktiskt ha varit. :) Många gånger klarar jag av sånt här.. men inte när jag redan är stressad.

      Radera